Workshops & Bachelorette Party

Dance For Your Pole offers a wide variety of workshops in Amsterdam!

Perfect for a successful Bachelorette Party, a nice Birthday or a pleasant Company outing! We have three locations in Amsterdam City Center. Address: Tussen de Bogen 105, 107 & 111. (Less than 10 minutes away from Central Station). You can choose a workshop for 60 minutes or 90 minutes. The workshops includes welcome drinks, softdrinks and sweets. Book a workshop today or contact us for information.

Workshops

Burlesque & Pole

Tijdens deze workshop leer je Burlesque moves in combinatie met Paaldansen. Wanneer je deze workshop volgt wordt de Femme Fatale in je losgemaakt!

Twerk & Dancehall

Deze Workshop is voor iedereen die van een uitdaging houdt! Je leert Twerk moves waarvan er een choreografie wordt gemaakt met Dancehall moves. Top workout om te lachen, gieren en brullen. Book deze workshop!

Pole Sport

Gezellig met een hele groep leren paaldansen? Dan is deze workshop iets om niet te missen. In deze workshop leer je leuke paaldans moves als zitten en onderste boven hangen in de paal. Na deze workshop zie je dat paaldansen echt een sport is. Wees verbaast hoe leuk het kan zijn!

Twerk & Pole Dance

Twerk & Pole de leukste combinatie van Twerken en Paaldansen in één.    

Lapdance & Pole

  Workshop Lapdance & Pole leuke, sexy en uitdagend. Leer hoe je een sexy lapdance geeft in combinatie met een tease pole routine Verleidelijke en uitdagend vol leuke momenten    

Playboy Pole

Gezellig met een hele groep vrouwen leren paaldansen met Playboy als thema. Playboy Pole is een uitgebreide paaldans workshop dat sensueel is met Playboy Bunny oortjes.

Pole Choreo

Pole Choreo tijdens de workshop leer je een compleet leuke paaldans-choreografie aan in jou style. Kies je muziek, kies je paaldansstyle en wij zorgen dat je een onvergetelijke workshop krijgt!

Strip Plastic

Workshop Strip Plastic Dance, Dans jezelf sexy op de ritme van de music zelfverzekerder en met een sexy uitstraling een sensuele dans choreografie aanleren, einde van deze workshop weet je precies hoe je iemand kan verleiding met een Strip Plastic dans.

Burlesque Workshop

Burlesque is sensueel, theatraal & karakteristiek. Met kostuums, veren en boa's ben jij klaar om een echte burlesque lady te worden, daarnaast leer je verschillende Burlesque moves aan.

50 Shades of Pole

50 Shade of Pole verleidelijk, stout en tikje dominant samengevoegd met sensueel paaldansen. In deze 50 Shade of pole workshop leer je voor elkaar te dansen en te domineren. Handboeien en zeepjes zijn een deel van het spel!  

Stripper Style Pole

Workshop  "stripper style pole" ultra glamoureus, sexy paaldansen als een stripper. Je leert een spicy paaldans choreografie aan op hoge hakken in een sexy outfit. Vrijgezellenfeestje mag pittig zijn!

Aerial Hoop

Iets anders doen dan normaal! Aerial hoop workshop is dan wat je zoekt. In deze workshop leer je leuke basis spins en moves met de hoop, hou je om met je voeten van de grond te dansen, dan zit je op de hoop samen met je vriendinnen helemaal goed!

Kitty Cat Pole

Gezellig met je vriendinnen paaldansen verkleed als een "Sexy Kitten". Kitty Cat Pole is een paaldans workshop waarbij je als een kitten dans choreografie aan leert in en om de paal. Zin in wat anders, houd je ervan om je te verkleden, kies dan voor deze Kitty Cat Pole workshop. Miauw....

Chair Dance

In deze workshop leer je hoe je een sexy chair dance kan geven, op een leuke speelse en sensuele manier. Verras je partner!

Salsa Workshop

Gezellig met je bachelorette party een Salsa Workshop volgen! In onze salsa workshop leer je op een leuke en vrolijke wijze de basispassen en draaien van de salsadans. Naast het dansen staat het maken van plezier centraal! Lekker swingen op latin muziek? Boek dan de Salsa Workshop! The Salsa Workshop includes welcome drinks and sweet snacks.

Soca Caribbean Dance

De nieuwste dance hype uit Amerika! Deze les staat bol van de Caribische dansbewegingen op latin muziek, zoals: Merengue, Reggaeton en natuurlijk Soca gecombineerd met Twerk. Soca Caribbean Dance is toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus. Bereid je wel voor, want conditioneel het behoorlijk uitdagend zijn! Draag makkelijker zittende danskleding!

Champagne & Dance

Workshop Champagne & Dance is een VIP workshop te reserveren vanaf 10 persoon Deze exclusieve workshop is 120 minuten en bestaat uit drie dans workshops namelijk: Burlesque ,Pole dance en Chair-Dance, en een in drie in een workshop! Tijdens de verschillende dans workshop wordt er gebruikt gemaakt van verschillende accessoires Verder is er unlimited Champagne aanwezig en luxe snacks.